Tuesday, 6 September 2011

rayee ! ;)

hohohohohohoho ! raye tahunn nierr same mcam raye tahunn lpass ! raye tanpe makk yangg tersayangg ! :'( sdeyy ! hmm , tapi nak buat mcam mane da suratan takdirr ! nak tak nak , kne trime jgakk ! 
hmm , raye ! raye ! raye ! hahahaha . ! lupe kan kesdeyhann seketikee ! 
nak tnjukk pic raye japp ! waitt ! ;)

nierr picc siblingg aku ! 
*yang laen dahh okeyhh , tudungg aku jerkkk mcamm tuuutt ! hehehe :)

*hehehehehe , solidd lhaa ! siblingg yangg chomell ! :)


nierr picc akuu nan sepupu kesayanggann aku ! hehehehe .
*hahahaha , cunn lhaa ! :)
*sportingg gilerr ! hehehehe :)


sekiann , terimaakasehh ! ^_^

Tuesday, 26 July 2011

bergalakk!

masalahh!
lupekann jerkk! haahhaa!


aku nak storyy somethingg kat blog aku yang tersayangg nierr! kahkahakah <3

sape yangg tak kenal nan aku! budakk sekolahh yangg suke sangat bergalakk! haha,tu lhh aku!
sebelum tu aku nak tunjuk gambarr baru aku,baru snap malam td taw! but burukk! tp ade aku kesahh!

pakai burdahh <3 -suke-
 pakai burdahh <3 -suke-
 pakai shawl senggek <3 -suke-
 pakai shawl+mate sepek <3 -suke-

burukk kan? haha :)


nierr lhh name nye budakk sekolahh suke bergalakk! gedikk,haha :)

Monday, 25 July 2011

kawann segale galenye!

hari nierr aku tak nak cite apeape! cume aku nak tnjuk pic aku nan bestfriend aku!

aku nan dier,da tak rapat sngat mcm dulu! aku pon tak taw knpe ;(


  AKU DAN DIER! <3





maybe,ade hikmahh di sebalikk nye! sambut lhh segalenye nan hati yg terbuke! ;)
walau ape pon terjadi,aku tetap sayangg kau. bestfriend tetapp akan kekal! aku perlu mase utk merubahh segalenye! yg aku perlu ade lhh dorongan dan bimbingan kau! aku harapp kau paham. ADIBAH AINA! 


JADIKANSESUATUYANGBERLAKUSEBAGAIPENGAJARAN!


AKUSAYANGGKAU!


AKUTAKBERNIATTUNTUKMELUPEKANPERSAHABATANKITE! 


AKUNAKMINTAKMAAFSANGATSANGAT!

Friday, 22 July 2011

berubahh ? sape ? aku kerk ?

eheemm ! aiii , awak , awak , awak ! nak story ckit boleyy ! mauw shurhatt ! haha :)
aku memangg sudahh berubahh! tp aku sendiri tak pasti same ade orangg-2 katt sekeliling aku pikirr perubahan aku nierr kearahh kebaekann atau pon kerahh keburukann! aku harapp sangat-2 korangg pahamm sebab ape aku berubahh! 
aku sudahh malas nak pikirr pasal orangg laen. law sape-2 nak kawan nan aku,silekann! aku terime. aku nak orangg smue tahu sape aku sebenarnye. aku tak nak orangg asyik cakapp bende-2 buruk pasal aku,aku tak nak orangg terus benci nan aku! 
aku cube nak berubahh supaye orangg sedar, dan cube hormat harge diri seseorangg. aku bukann budakk yg suke gaduhh-2,aku bukann budakk yg suke cari pasal tp orangg selalu labelkan smue tu pade aku! aku nak try untuk bersihhkann balek name aku yg sudahh menjadi percakapan orangg. aku nak orangg terus tak sebut name aku dan cite bende buruk pasal aku! 
aku harap korangg hormat sikit perubahan seseorangg, maybe perubahan itu akan wat dier lebihh selese nan hidupp dier sekarangg!

                                                                  sekian,terimaakasehh! :)
                                                                                    

Monday, 18 July 2011

KUALA LUMPUR ! ^__^

best , suke , seronok ! berjalan+shopping with akak aku and czen-2 aku !

                                                                        -akak aku-
                                                                 amanah gedikk !
                                                                      -kak Aishah-
                                                                            -kak yan-
                                                                          -kak iena-

seronok sbb dapat jalan-2 , dapat baju baru kak iena belanje ! haha , but penat sbb kene jage due budakk mengade ! kahkahkah  :)            
                                                                      -iman dan aqil-

 sedangg aku jalan-2 kan aku terserempakk lakk nan Hafis Af !
                                                                 
argghh , terkejut gile ! tp aku juz wat tak taw jerkk , nak snap gmbarr nan dieyy tp malu lhh :) hehe , huhu :)
                                              AKUSUKESANGATPERCUTIANKALINIEYY!

aku menangg sajak !

haha , hehe , huhu !
aku ingatt aku tak menangg pertandingann sajak tu ! rupe nye aku menangg jugakk ! memang rezeki aku kott , tp aku dapatt num 2 , okeyhh lhh tu . :)

Wednesday, 13 July 2011

KAWAN-KAWAN !

 aku hepyy nan bestfriendforever aku ! tak kire lhh owg nak cakapp ape-2 pon yg pentingg kiteowg mmg tak suke and benci utk msuk campur urusann oranggg laen ! kiteorangg kawann sejak darjah satu lg , smue tentang kite ade lhh bende palingg brmakne gile , bg aku lhh . bestfriendforever aku ade 8 orangg termasukk aku ! smue nye otak gile-2 and sporthing , but , yg menyedihhkann seorangg kwan aku trpakse pindahh sbb ade urusan kluarge . tp , aku tetap try utk terime hakikat nye . btw , kiteorangg still brhubungg mcm biase , IMISSYOUBABE ! emm , orangg ramai cakap kiteorangg GEDIKK ! but , kiteorangg dahh lame sedar smue tu , tak payahh nak cakapp lhh . kiteorangg mmg suke pekak kann telinge bile orangg mengutukk kiteorangg sbb kiteorangg malass nak join dierorangg untuk wat dose sekali , buang mase ! hehe,haha,huhu ^__^  tp , tu tak brmakne kiteorangg takutt okeyhh ! SORRYTOSAYLHHDOKK ! 
ADEAKUKESAHH,JANJIAKUBAHGIE.