Wednesday, 13 July 2011

KAWAN-KAWAN !

 aku hepyy nan bestfriendforever aku ! tak kire lhh owg nak cakapp ape-2 pon yg pentingg kiteowg mmg tak suke and benci utk msuk campur urusann oranggg laen ! kiteorangg kawann sejak darjah satu lg , smue tentang kite ade lhh bende palingg brmakne gile , bg aku lhh . bestfriendforever aku ade 8 orangg termasukk aku ! smue nye otak gile-2 and sporthing , but , yg menyedihhkann seorangg kwan aku trpakse pindahh sbb ade urusan kluarge . tp , aku tetap try utk terime hakikat nye . btw , kiteorangg still brhubungg mcm biase , IMISSYOUBABE ! emm , orangg ramai cakap kiteorangg GEDIKK ! but , kiteorangg dahh lame sedar smue tu , tak payahh nak cakapp lhh . kiteorangg mmg suke pekak kann telinge bile orangg mengutukk kiteorangg sbb kiteorangg malass nak join dierorangg untuk wat dose sekali , buang mase ! hehe,haha,huhu ^__^  tp , tu tak brmakne kiteorangg takutt okeyhh ! SORRYTOSAYLHHDOKK ! 
ADEAKUKESAHH,JANJIAKUBAHGIE.

No comments:

Post a Comment